MAC Lierop | Grand Prix | Rick Satink komt uit voor een nieuw team in de MX1 klasse 05-02

Rick Satink komt uit voor een nieuw team in de MX1 klasse 05-02

Grand Prix Motocross 2013

Dit jaar zal Rick Satink uitkomen in de MX1 klasse op Yamaha yz450f. Na een aantal seizoen in de MX2 met pieken en dalen, waaronder natuurlijk met als hoogtepunten de GP deelname en enkele WK punten in Letland, Zweden en Nederland.

 

Rick Satink komt uit voor een nieuw team in de MX1 klasse

Foto: Rick Satink komt uit voor een nieuw team in de MX1 klasse.

 

Rick zal het komende jaar intensief begeleid worden door Daimler Eijsink en de motoren worden geleverd, getuned en onderhouden door Peter Buitenhuis en Jopa draagt zorg voor de kleding en Putoline voor de smering. Ook heeft Han Kempers van Utimate zijn steun toegezegd.

Rick komt in 2013 voor het eerste seizoen uit voor de Stichting MX Promotion. Deze stichting, welke gevormd wordt door sponsoren Piet Boensma en Agnes Eijsink heeft als voornaamste doelstelling om jonge motorsport talenten zoals Rick Satink zowel financieel als (rij)technisch te begeleiden. Rick zal in 2013 starten tijdens de ONK MX1 wedstrijden, enkele ADAC Masters wedstrijden en daar waar mogelijk het Belgische Kampioenschap.

Rick Satink zal naast de ondersteuning van Buitenhuis Racing in 2013 ook ondersteund worden door Bertus Olthuis machinistenverhuur, Benno Roosen, Kuipers Logistics, Jopa, MV Decals, Putoline, Ultimate, Raben Autoschade, Eijsink accountancy, Vos Autotechniek, Boensma Automaterialen Goor, Eijsink Accountancy, Tesa Classic Cars, Schuiterd autotechniek, Autobedrijf De Hoge brink, Autonetwerk Schreijer, Wolvers Berging, auto Das, Nijland service Bentelo, Autobedrijf Oude Mulders, Biljartfabriek Jan Brock, M.Keizer schildersbedrijf, MaxGrip.

Hiervoor is Rick zijn nieuwe en zijn trouwe sponsoren erg dankbaar. Daarnaast is Rick nog in gesprek met en op zoek naar diverse sponsoren.

Rick is inmiddels volop en naar volle tevredenheid in training op de Buitenhuis Racing Yamaha en is zondag bij de wintercross in Groesbeek netjes derde geworden.

 

Meer info: www.ricksatink.nl
 

 

Bron: Motocrossplanet

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: