Gestaakte Zijspan/Quad wedstrijd zondag 10 maart in Lierop 18-03

ONK Sidecar & Quad Masters Lierop

Door de storm die op 10 maar heerste heeft MAC Lierop tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen haar gehele wedstrijdprogramma gestaakt en maakt nu de balans op.

 

Gestaakte Zijspan/Quad wedstrijd Lierop zondag 10 maart

Foto: Stefan Adriaans - Gestaakte Zijspan/Quad wedstrijd Lierop zondag 10 maart

 

Na de wedstrijd van afgelopen zondag 10 maart hebben we de zaak weer opgeruimd en de schade opgemaakt. Het spijt ons heel erg dat we jullie als bezoekers en rijders niet de mooie wedstrijddag met spannende strijd hebben kunnen bieden waar we allemaal op gerekend hadden. Maar de storm die zondag over het circuit raasde was overmacht waar we met zn allen geen grip op hadden. Er zijn o.a. diverse bomen op het circuit gewaaid dus doorrijden was echt geen optie en het staken van het evenement was de juiste beslissing.

 

De veiligheid kon niet meer gewaarborgd worden en we zijn dan ook heel blij dat er geen persoonlijk letsel is opgetreden. Jullie weten dat we na 2 jaar afwezigheid alle steun hard nodig hebben en nu gebeurd dit. Namens MAC Lierop willen we dan ook alle bezoekers nogmaals hartelijk danken voor hun komst en alle deelnemers hartelijk danken voor de aanwezigheid.


We hopen iedereen weer te ontmoeten op een volgend evenement dan gaan we er ongetwijfeld een mooi spektakel van maken !


Bestuur MAC Lierop

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: