Win 3 dagen Disneyland® Paris!

53e ELE Rally Start in Lierop 13-05

ELE Rally Klassementsproef(KP) Somerlo 1 & 2

Nederlands snelste rallyrijders ontmoeten elkaar in twintig klassementsproeven rond Eindhoven voor een van de meest spectaculaire autorally’s. De 53e editie van de ELE Rally wordt 26 en 27 mei in Zuidoost-Brabant gereden.

 

In de afgelopen maanden hebben wij als “stichting ELE Rally” weer hard gewerkt aan de voorbereidingen van de 53e ELE Rally en ook dit jaar is er door de Gemeente Geldrop-Mierlo en Someren weer een vergunning afgegeven om dit autosport evenement te organiseren.

 

Dit evenement zal op vrijdagavond 26 mei voor het grootste deel plaatsvinden in Lierop, waarvan de finish op Mierlo's grondgebied ligt. De start en opstelling is vanaf het crossterrein op de kerkenhuis in Lierop. Dit alles met in acht name van de gemeentelijke en landelijke veiligheid- en milieu eisen.

 

53e ELE Rally Start in Lierop

Foto: Stefan Adriaans - 53e ELE Rally Start in Lierop.

 

• Verkenning: Donderdagavond 24 mei 2017

 

De deelnemers die deelnemen aan de het evenement mogen op donderdagavond de route voor verkennen, dit om op de vrijdag een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Tijdens deze verkenning vinden er geen wegafsluitingen plaats en is de weg vrij voor het doorgaande verkeer. De deelnemers zullen zich tijdens deze verkenning aan de daar geldende verkeer en snelheidsregels te houden.

 

• Rally: Vrijdag 26 mei 2017

 

Het betreft hier de klassementsproef”Somerlo” 1 & 2, en deze zal twee maal worden verreden. De eerste staat gepland om 20.39u en de tweede maal om 23.56u vanaf de kerkenhuis te Lierop.

 

Het parcours is dan afgesloten voor al het doorgaande verkeer vanaf 19.00u tot 02.00u. Er is vanaf dit moment geen doorgang meer mogelijk via de reguliere route.

 

• Actuele ontwikkelingen en verslaggeving bij Omroep Brabant

 

Volg alle ontwikkelingen LIVE op de website van Omroep Brabant en bekijk de samenvatting op Omroep Brabant op zondag 5 juni vanaf 9.40 uur (daarna ieder uur herhaald t/m de volgende dag).

 

Lees het laatste nieuws op www.omroepbrabant.nl/elerally

 

• Deelnemers: Inschrijvingen ELE Rally

 

KLIK HIER Voor meer informatie over het deelnemersveld.

 

• Route Klassementsproef”Somerlo” 1 & 2 - Lierop en Mierlo

 

Route ELE Rally Lierop - Mierlo Start: Kerkenhuis, Steemertseweg, Vleutlaan, Verhagenstraat, Achterbroek, Oude Goorenweg, Watermolenweg, Herselseweg, Eindje, Lungendonk, Veldweg, Mierloseweg, Hersel, Herselseweg, Mierloseweg, Gebergte, Winkelstraat, Broekkant, Groenebeemdweg, Hogeweg en Finish: Voortje.

 

» Het zandgedeelte is op de route met rood gemarkeerd

 

53e ELE Rally Start in Lierop.

 

Meer informatie vind u op onderstaande websites:

 

» www.elerally.nl

» www.facebook.com/StichtingELERally

» www.twitter.com/ELE_Rally

» www.instagram.com/ele_rally

» www.youtube.com/elerally

 

Bron: Stichting ELE Rally

 

 

 

PETITIE:

 

 TEKEN DE PETITIE 

HIER

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2018

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

MX PROMOTIONS:

 

Crosshelmen.nl