Jonass en Bogers bij GASGAS Racing in 2021 31-10

MXGP Motocross 2020

GASGAS Motorcycles hebben met de officile handtekeningen nog meer rijders veiliggesteld voor het MXGP-seizoen 2021! De voormalig MX2-wereldkampioen Pauls Jonass gat samenwerken met de zeer capabele Brian Bogers om de gehele nieuwe MXGP-rijdersopstelling van Standing Construct GASGAS Factory Racing compleet te maken!

 

Jonass en Bogers bij GASGAS Racing in 2021

Foto: MXLipno - Brain Bogers bij GASGAS Racing in 2021.

 

Met zijn fanatieke rijstijl zal Pauls de perfecte match zijn voor de geweldige MC 450F, terwijl de Let ernaar uitkijkt om zichzelf opnieuw te vestigen als een van 's werelds beste. Met een sterke reeks resultaten in 2020, is de Nederlander Bogers klaar om zich te verenigen met de toprijders van de MXGP-klasse.

 

Jonass, een toppers als MXGP-rijder, betrad de Grand Prix kampioenschap in 2014 en ontwikkelde zich binnen drie jaar tot MX2-wereldkampioen. De Let werd in 2018 tweede en stapte vervolgens over naar de MXGP-klasse voor het nieuwe seizoen. In zijn debuut bij de 450cc boekte hij al snel succes, eindigde drie keer op het podium en wist een indrukwekkende zesde plaats in het eindklassement te behalen.

 

2020 zou het doorbraakjaar van Jonass worden, maar een vroegtijdige trainingsongeval maakte een einde aan zijn seizoen. Na maanden van revalidatie was zijn verlangen naar een comeback sterker dan ooit. nu is hij weer volledig klaar om te knallen en te vechten voor podiums wanneer het starthek valt voor de start van het seizoen 2021.

 

Brian Bogers komt samen met Jonass uit voor Standing Construct GASGAS Factory Racing voor 2021. De Nederlander staat momenteel op de 12e plaats in het MXGP Wereldkampioenschap en vormt een constante bedreiging voor de top-vijf resultaten tijdens recente GP's. Met het oog op de top-10 in het eindklassement van de MXGP, zal Bogers, net als zijn nieuwe teamgenoot, binnenkort het off-season ingaan, gericht op testen en voorbereiding voorafgaand aan het nieuwe MXGP-seizoen.

 

Reactie Pauls Jonass

 

Ik ben erg enthousiast over mijn toekomst met GASGAS. Ik moet het Standing Construct-team bedanken voor het vertrouwen in mij terwijl ik geblesseerd ben, maar ik zal weer 100% staan en dan kan ik beginnen met de testen binnen het team. Het is een spannende tijd voor mij en mijn revalidatie verloopt erg goed. Ik kijk uit naar een geweldige toekomst samen met GASGAS geweldige resultaten te behalen wanneer het seizoen 2021 begint.

 

Reactie Brian Bogers

 

Het is een geweldig gevoel om in 2021 deel uit te maken van het Standing Construct GASGAS-team. Ik kijk erg uit naar het nieuwe seizoen, want ik weet dat het team en de motor erg professioneel is. Ze hebben de afgelopen jaren indrukwekkende resultaten behaald, dus het geeft me veel vertrouwen. Het is een geweldige kans. Ik heb een sterk seizoen achter de rug in 2020 en ben klaar voor de volgende stap met GASGAS in 2021."

 

GasGas teammanager Tim Mathys

 

We zijn verheugd dat we twee zeer capabele rijders hebben kunnen strikken voor 2021, die ons een geheel nieuwe line-up geven. Als voormalig MX2-wereldkampioen heeft Pauls Jonass al geweldige resultaten behaald in de MXGP en heeft hij bewezen een rijder te zijn met top-drie potentieel. Ik ben ervan overtuigd dat we met de aanpak die we al hebben gehanteerd in ons team, het beste uit hem kunnen halen. Hij is enorm gemotiveerd en ik geloof dat we hem naar een nog hoger niveau kunnen tillen, net zoals we in het verleden met veel rijders hebben gedaan. Onze tweede rijder, Brian Bogers, is het afgelopen seizoen behoorlijk volwassen geworden. Hij heeft tijdens de laatste races, met 10 top-10 finishes op rij, bewezen dat hij klaar is voor een doorbraak in de MXGP-klasse. Hij is fysiek en mentaal sterker en klaar om te concurreren met de grote jongens. Zowel Pauls als Brian zijn nog jong, dus we hebben een jong, robuust team waarmee we nauw kunnen samenwerken. Samen met GASGAS Factory Racing hebben we vertrouwen in hun capaciteiten en als team kijken we uit naar geweldige resultaten van beide rijders volgend seizoen.

 

Bron: GASGAS Factory Racing

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: