Start voorverkoop: ONK Sidecar & Quad Masters Lierop 12 sept 30-08

Zijspan & Quad wedstrijden in Lierop

Vanwege de coronabeperkingen waren er de organisatorische beperkingen, maar uiteindelijk is er toch een vergunning afgegeven voor de organisatie van het ONK Zijspan & Quad Maters of Motorcross op zondag 12 september op circuit de Herselse Bossen in Lierop.

 

Start voorverkoop: ONK Sidecar & Quad Masters Lierop 12 sept

Foto: Stefan Adriaans - Start voorverkoop: ONK Sidecar & Quad Masters Lierop 12 sept.

 

Als gevolg van de corona pandemie hebben we nog altijd te dealen met de nodige maatregelen. De gemeente heeft een evenementenvergunning verleend voor de wedstrijd van 12 september a.s., maar daarbij moeten we aangaande de huidige regelgeving rekening houden met de nodige beperkingen.

 

Houd volgens de covid-19 pandemie rekening met onderstaande punten

 

Let op: Testen voor toegang VERPLICHT!

 

Doordat het gaat om een evenement zonder vaste zitplaatsen geldt het volgende regelgeving:

  • Het evenement is alleen toegankelijk met een ‘coronatoegangsbewijs’, dat wil zeggen dat met een QR-code aangetoond moet worden dat men of volwaardig gevaccineerd is of uiterlijk 24 uur voor het betreden van het terrein negatief getest is op corona (“testen voor toegang”). Dit geldt voor zowel publiek als rijders/begeleiders;
  • Het is niet mogelijk om te overnachten op het circuit;
  • Het evenement is toegankelijk voor maximaal 750 personen. Hierdoor kunnen er naast de rijders/begeleiders slechts 500 bezoekers (publiek) aanwezig zijn.

Doordat er slechts 500 bezoekers als publiek toe kunnen laten is het noodzakelijk dat bezoekers een ticket kopen in de voorverkoop. Alleen dan kan men de wedstrijd bezoeken.

 

De entree voor volwassenen is € 25,00 en voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar € 12,50. Voor kinderen onder de 12 jaar is het evenement vrij toegankelijk. De voorverkoop van de tickets is te vinden via deze website.

Alle informatie over deze wedstrijd zal binnenkort allemaal op deze website gepubliceerd worden.

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: