ONK Lierop met jong talent Eric v Helvoirt 17-03

ONK Motorcross 2022

Het We.Love.Moto Racing team uit Mill kwam aanvankelijk met twee jonge talenten Kyle van Zutphen uit Lieshout en Eric van Helvoirt uit Venhorst aan de start in Lierop. Maar Kyle van Zutphen kwam afgelopen weekend tijdens de eerste wedstrijd van de KNMV Dutch Masters of Motocross op zijn Yamaha 250 4-takt zwaar ten val. Na uitvoerig onderzoek waren 6 gebroken ribben en een gekneusde long het resultaat waardoor Kyle van Zutphen na verwachting niet zal deelnemen aan het ONK in Lierop. Het is voorlopig even afwachten hoe hij zal herstellen, aldus trainer Davey Janssen.

 

ONK Lierop met jong talent Eric v Helvoirt

Foto: Gebben-Van-Venrooy-Yamaha - ONK Lierop met jong talent Eric v Helvoirt.

 

Team manager Joost van den Elsen heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en wil zijn nieuwe pupillen de juiste energie en aandacht geven. Als team zijn we echt trots om deze twee getalenteerd jongen talenten. Samen met de steun van een flink aantal enthousiaste sponsors denken we dat we mooie resultaten kunnen gaan halen Davey Janssen gaat als trainer-coach van het team de jonge rijders zowel op fysiek vlak als rij technisch begeleiden.

 

Inmiddels zijn er onder leiding van Davey al grote stappen gezet en er is al veel getest op de nieuwe motoren. Van de Laar Racing en Buxur Suspension werken nog hard om de motoren perfect op de rijders af te stellen en competitief aan de start te laten verschijnen.

 

De twee jonge rijders konden aanvankelijk niet wachten om aan het kampioenschap te beginnen voor de eerste officile wedstrijden van 2022, maar door de blessure laat deelname van Kyle nog even op zicht wachten.

 

Programma (Time-table) ONK Solo Motocross

 

In Lierop staan de volgende klasse achter het starthek 85-125-250-500cc. De trainingen starten om 09.00 uur en de wedstrijden rond 11.00 uur. In de aanloop naar het ONK kampioenschap vind u via onze website alle informatie over deze wedstrijd.

 

KLIK HIER Voor het complete programmaoverzicht

 

Camping/Rennerspark Circuit Lierop

 

De Camping/Rennerspark is zaterdag 19 maart vanaf 16.00 uur tot 21.00 uur geopend. De kosten hiervoor bedragen 15,00- per standplaats.

 

ONK Lierop met jong talent Eric v Helvoirt

Foto: MAC Lierop - ONK Lierop met jong talent Eric v Helvoirt.

 

Entree Circuit de Hersese bossen

 

Toegangsprijzen voor volwassenen vanaf 18 jaar bedragen 10,00-. Jongeren van 13 t/m 17 jaar betalen 5,00- Voor kinderen t/m 12 jaar is het evenement vrij toegankelijk. Er zijn ook kaarten aan de dagkassa te verkrijgen.

 

KLIK HIER Voor uw kaarten in de voorverkoop

 

KNMV Motorsportkalender 2022

 

KLIK HIER Voor de volledige KNMV kalender van 2022

 

Tickets - Inschrijvingen Deelnemers - Pers Accreditatie

 

Alle informatie is nu te vinden op onze website www.maclierop.nl

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: