Persprijs Peelland voor MAC Lierop 16-12

MAC Lierop neemt Persprijs "Peelland" 2005 in ontvangst

Tijdens de eindejaarsbijeenkomst van de Persclub heeft de actieve motorsportvereniging MAC Lierop de Persprijs 2005 in ontvangst genomen. De uitreiking vond plaats tijdens de drukbezochte vergadering van vrijdag 9 december in de "Croijse Hoeve" te Aarle-Rixtel.

 

Persprijs Peelland voor MAC Lierop

Foto: Een trotse Voorzitter Wim Smits en bestuurslid Frank van Tulder namen de Prijs in ontvangst.

 

In het 850- jaar oude Peeldorp Lierop heeft de Motor- en Automobiel Club Lierop (MAC) zich door de jaren heen geprofileerd, als een enthousiaste- en actieve vereniging. MAC Lierop heeft zich in haar 33-jarige bestaan onderscheiden als een professionele organisatie, die vele nationale en internationale motorsportwedstrijden mocht organiseren.

 

De bekroning, een absolute topper, was de internationale wedstrijd; "Motocross of Nations 2004". Aan het crosscircuit "De Herselse Bossen" werd in de loop der jaren door MAC Lierop veel ge´nvesteerd, om de wedstrijden op een steeds hoger niveau te brengen.

 

Dit is alweer een bevestiging dat we met MAC Lierop de juiste wegen bewandelen om op een hoger organisatie niveau te komen, aldus Smits.

 

Persprijs "Peelland"

 

Aan de Criteria die aan de Persprijs ten grondslag liggen heeft MAC Lierop ruimschoots voldaan. Meermalen zorgde deze vereniging voor opvallend positief nieuws, waardoor onze regio zelfs internationale bekendheid kreeg. De Persprijs is een erkenning van deze verdiensten en een aanmoediging om vooral door te gaan met de organisatie van deze motorsportevenementen.

 

Persclub "Peelland heeft besloten de 'Persprijs Peelland 2005' toe te kennen aan MAC Lierop. De persprijs is een beloning voor de inzet van de vele vrijwilligers en voor de positieve uitstraling naar de motorsport en haar regio.

 

Meer informatie over Persclub Peelland leest u op hun website: http://persclubpeelland.org

 

Bron: Persclub Peelland

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: