Steun MXGP Sint Anthonis met Petitie 22-10

MXGP Sint Anthonis 35 jaar na Motocross der Azen

Een Grand Prix voor crossmotoren op evenemententerrein De Bergen in Wanroij, amper 5km van het ooit zo legendarische circuit de Hoef is Sint Anthonis.

 

Stichting MXGP Sint Anthonis wil een Grand Prix Motocross naar Wanroij halen. Daarvoor is een garantstelling van 300.000 euro van de gemeente nodig, verwacht Marcel Hermans als een van de initiatiefnemers.

 

Steun MXGP Sint Anthonis met Petitie

Foto: Monster Energy FIM MXoN - Steun MXGP Sint Anthonis met Petitie.

 

Samen met Jan Kempen en Jeroen Verhoeven vormt hij sinds 2018 het bestuur van de nieuwe stichting die zich hard maakt voor de terugkeer van de motorcross naar de gemeente Sint Anthonis. Tussen 1947 en 1985 was de gemeente Sint Anthonis zowel landelijk als internationaal bekend als crossgemeente met de roemruchte Motocross der Azen.

 

Steun MXGP Sint Anthonis met Petitie

Foto: Stichting MXGP Sint Anthonis - Motocrossfans in Assen.

 

Stichting MXGP Sint Anthonis is al bijna 2 jaar in onderhandeling met de gemeente om het internationaal motorcrossevenement MXGP binnen ons samenwerkingsverband te organiseren. Met deze petitie ondersteunt u ons initiatief.

 

Met deze petitie steunt u het initiatief van MXGP Sint Anthons

 

Wij vragen de gemeente Sint Anthonis positief mee te werken met het organiseren van een MXGP binnen onze motorsport gemeenschap, als met het optimistisch uiten van het motorcrossevenement in onze regio. Want zijn er harde geluiden dat de MXGP in Nederland na 2020 onzeker is en er dus kans is dat er geen MXGP meer komt in Nederland. Dus steun deze Petitie, voor de toekomst van MXGP of the Netherlands...!!!

 

TEKEN HIER

DE PETITIE

 

Volg de laatste ontwikkelingen rond de MXGP of Sint Anthonis

 

Volg hier alles over MXGP-Sint Anthonis

 

• F a c e b o o k  #MXGPSintAnthonis   • T w i t t e r  #MXGPSintAnthonis

 

Bron: MXGP Sint Anthonis

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: