Micha Boy de Waal start in Lierop 17-03

ONK Motorcross 2022

De 26 jarige Micha Boy de Waal afkomstig uit Wijk en Aalburg zal in Lierop uitkomen bij het Motors MX team op de Gas Gas MC450F machine. Naast het ONK, de Dutch Masters of Motocross zal hij ook deelnemen aan een select aantal Grand Prix en ADAC wedstrijden. Motors MX team eigenaar Ties Pol ziet Micha als een echte aanwinst voor het team.

 

Micha Boy de Waal start in Lierop

Foto: Renemxpics - Micha Boy de Waal start in Lierop.

 

Micha Boy de Waal wil het Jumbo Husqvarna BT Racing bedanken voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren en is heel blij om ook dit jaar op het hoogste niveau te kunnen rijden. Met het Pol Motors MX team sla ik nu een nieuwe weg in waar ik veel vertrouwen in heb.’’ Het hoofddoel blijven de wedstrijden in Nederland maar wanneer de kalender het toelaat gaan we naar het Buitenland zodat we ook internationaal mee blijven doen. Aanstaande zondag starten we in Lierop met het ONK seizoen.

 

Programma (Time-table) ONK Solo Motocross

 

In Lierop staan de volgende klasse achter het starthek 85-125-250-500cc. De trainingen starten om 09.00 uur en de wedstrijden rond 11.00 uur. In de aanloop naar het ONK kampioenschap vind u via onze website alle informatie over deze wedstrijd.

 

» KLIK HIER Voor het complete programmaoverzicht

 

Camping/Rennerspark Circuit Lierop

 

De Camping/Rennerspark is zaterdag 19 maart vanaf 16.00 uur tot 21.00 uur geopend. De kosten hiervoor bedragen € 15,00- per standplaats.

 

Micha Boy de Waal start in Lierop

Foto: MAC Lierop - Micha Boy de Waal start in Lierop.

 

Entree Circuit de Hersese bossen

 

Toegangsprijzen voor volwassenen vanaf 18 jaar bedragen € 10,00-. Jongeren van 13 t/m 17 jaar betalen € 5,00- Voor kinderen t/m 12 jaar is het evenement vrij toegankelijk. Er zijn ook kaarten aan de dagkassa te verkrijgen.

 

» KLIK HIER Voor uw kaarten in de voorverkoop

 

KNMV Motorsportkalender 2022

 

» KLIK HIER Voor de volledige KNMV kalender van 2022

 

Tickets - Inschrijvingen Deelnemers - Pers Accreditatie

 

» Alle informatie is nu te vinden op onze website www.maclierop.nl

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: