Brent Van Doninck op een 500cc in Lierop 18-03

ONK Motorcross 2022

Aan het prille begin van dit seizoen reed Van Doninck een van de eerste internationale wedstrijd in het Britse Hawkstone Park. Van Doninck: Het ging beter dan verwacht, gezien ik dit seizoen later dan normaal aan de voorbereidingen begonnen ben had ik niet gedacht dat ik hier al zo sterk zou zijn.

 

Brent Van Doninck op een 500cc in Lierop

Foto: Elevatemedia45 - Brent Van Doninck op een 500cc in Lierop.

 

Het rijden ging zeer soepel met in de 2e manche nog een aantal ronden te gaan wist ik Thomas Kjer Olsen en Shaun Simpson op de dubbelsprong te passeren. Vanaf de start van het Grand Prix seizoen staat Van Doninck met inmiddels aan twee wedstrijden te hebben deelgenomen op respectievelijke 15e in Engeland en 13e in Itali, waarin hij in het algemene klassement een 14e plaats aanvoert.

 

Bij de Dutch Masters in Arnhem kende hij tegenslag en kreeg in beide manches rijdend op een vierde plaats af te rekenen met mechanische problemen, waardoor hij de wedstrijd moest verlaten. Over het rijden ben ik zeer tevreden maar jammer dat we tegenslag hebben gekend.

 

Brent Van Doninck zal bij de start van de ONK wedstrijden in Lierop voor de zwaarste klasse voor Riley Yamaha op een 500cc motor uitkomen.

 

Programma (Time-table) ONK Solo Motocross

 

In Lierop staan de volgende klasse achter het starthek 85-125-250-500cc. De trainingen starten om 09.00 uur en de wedstrijden rond 11.00 uur. In de aanloop naar het ONK kampioenschap vind u via onze website alle informatie over deze wedstrijd.

 

KLIK HIER Voor het complete programmaoverzicht

 

Camping/Rennerspark Circuit Lierop

 

De Camping/Rennerspark is zaterdag 19 maart vanaf 16.00 uur tot 21.00 uur geopend. De kosten hiervoor bedragen 15,00- per standplaats.

 

Brent Van Doninck op een 500cc in Lierop

Foto: MAC Lierop - Brent Van Doninck op een 500cc in Lierop.

 

Entree Circuit de Hersese bossen

 

Toegangsprijzen voor volwassenen vanaf 18 jaar bedragen 10,00-. Jongeren van 13 t/m 17 jaar betalen 5,00- Voor kinderen t/m 12 jaar is het evenement vrij toegankelijk. Er zijn ook kaarten aan de dagkassa te verkrijgen.

 

KLIK HIER Voor uw kaarten in de voorverkoop

 

KNMV Motorsportkalender 2022

 

KLIK HIER Voor de volledige KNMV kalender van 2022

 

Tickets - Inschrijvingen Deelnemers - Pers Accreditatie

 

Alle informatie is nu te vinden op onze website www.maclierop.nl

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: