Dit is de ambiance van Lierop...!!! 06-02

The JH Special #84

Lierop, misschien wel het dierbaarste circuit van Nederland dat dreigt te verdwijnen. Topsport, spanning en spektakel wat zich jaar na jaar afspeelt is niet onder woorden te brengen. Hierbij een poging met beeld en geluid.

 

LIEROP MOET BLIJVEN! waarom? Gun jezelf 6 minuutjes en bekijk deze video. Een ambiance als deze kan alleen maar op de Herselse bossen en mag niet verloren gaan...

 

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Saturday, February 4, 2017

Video: Nick Janssen - Dit is de ambiance van Lierop...!!!.

 

Na aanleiding van het protest 'ruim een week geleden' werd Nick Janssen getipt door Arno van de Brink m.b.t. een video die hij op de GP van Lierop in 2012 gemaakt heeft. Voor mensen die niet uit de sport komen is de passie voor de sport en de ambiance van Lierop moeilijk voor te stellen.

 

Nick besloot in zijn archief te graven, heeft de video opnieuw in elkaar gezet en gepload op zijn facebook pagina.

 

We zijn nu enkele dagen verder en de video is ontploft. Ruim 63.000 mensen hebben de video gezien en hij is ruim 1100 keer gedeeld, zoals de facebookpagina van Nick Janssen laat zien. Hij heeft lange tijd op de cross rondgelopen met met camera en veel videos gemaakt: Maar een response als deze heeft hij nooit meegemaakt en zich ook niet herinneren dat dit ooit eerder gebeurd is. Deze cijfers mogen de boeken in, aldus Nick Janssen.

 

Petitie voor behoud circuit Lierop

 

De Gemeenschapslijst is in overleg met MAC Lierop gestart met een petitie. Een petitie die eenieder kan ondertekenen, die de motorcross in Lierop graag wil behouden. Deze petitie kan men vinden op behoudmotorcrosslierop.petities.nl.

 

Inmiddels hebben diverse prominenten uit de motorcrosswereld, zoals Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff, Jol Smets en Stefan Everts aangegeven deze petitie graag te willen ondersteunen en te ondertekenen.

 

Bron: Nick Janssen

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: