ONK Sidecar & Quad Masters 10 maart (KNMV) 17-02

MAC Lierop is terug van weggeweest

Aan het begin van het nieuwe jaar zijn langzamerhand alle kalenders ingepland voor het nieuwe Motocross seizoen van 2019. Dat MAC Lierop weer mag organiseren is groot nieuws want de laatste manche werd immers in oktober van 2016 gehouden. Na ruim twee jaar van stilte gaan we weer van start en staat er de eerste wedstrijd van de Zijspanen en de Quads op het programma voor Circuit de Herselse Bossen. Na zo'n lange tijd van afwezigheid komen ter voorbereiding de nodige werkzaamheden op het programma om het circuit klaar te maken voor de wedstrijden.

 

ONK Sidecar & Quad Masters 10 maart (KNMV)

Foto: Zijspanteam vd Lagemaat / van Hal #99 - De Lieropse bakkenist Han van Hal.

 

Overnachten

 

Voor dit jaar staat de openingscross van zowel de ONK Masters als NK zijspannen en de Quads op het programma.

Het is mogelijk om in camper of caravan te overnachten bij het circuit op zaterdag vanaf 15.00u.

Overnachtingkosten bedragen 15,- KLIK HIER Voor het Camping reglement.

 

Entreeprijzen

  • Regulier entree vanaf 18 jaar: 15
  •  

  • Kinderen t/m 12 jaar gratis 
    • 13 t/m 17 jaar 10,- 

Programma / Deelnemers (Update: 4-3-2019)

 

Het complete voerzicht van de wedstrijden ONK Sidecar & Quad Masters in Lierop op 10 maar a.s. vind u in onderstaand menu.

 

» ONK Sidecar Masters Entry List

 

» ONK Quad Masters Entry List

 

» NK Sidecar Entry List

 

» NK Quad Entry List

 

» ONK Sidecar & Quad Masters Time table

 

» Aanvullend Reglement

 

Dank aan de vele motorsportliefhebbers die uit de hele wereld achter MAC Lierop stonden...!!!

 

We zijn als MAC Lierop al deze motorsportliefhebbers vele dank verschuldigd, want na de oproep in december 2016 om archiefmateriaal te verzamelen over 1972-1982 werd hier massaal gehoor aan gegeven. Uit alle uithoeken van Nederland maar ook daarbuiten kwam er materiaal en werd uit alle windstreken duidelijk dat MAC Lierop weldegelijk wedstrijden organiseerden in vernoemde periode maar ook daarvoor.

 

Toen er begin 2017 een initiatief op touw gezet voor een petitie kwam alles in een stroomversnelling, want door de vele stemmen over de hele wereld was de roep om een manifestatie dichtbij en zette LFDW zich in voor de organisatie. In de avond op de laatste dag van januari stroomde het Lieropse kerkplein letterlijk vol. Uit alle windstreken arriveerde supporters "sommige waren 3uur onderweg geweest om vanuit Friesland naar Lierop te komen". 5-voudig wereldkampioen Jol Smets uit Belgi sprak de menigten toe, want ook hij streed vroeger op het Lieropse circuit door meerdere wk-wedstrijden te winnen. Hart van Nederland, Omroep Brabant, SIRIS en Slaponline brachten het nieuws uit Lierop. Als afsluiting van deze geweldige avond werd de uitslag van de petitie bekendgemaakt die in amper 4-weken 13.410 stemmen opleverde. De NL, EN, DE en FR webpagina van MAC Lierop werd in totaal ruim 3000 keer gedeeld.

 

Namens Bestuur en alle leden van MAC Lierop spreken wij een groot woord van dank uit naar alle mensen die zich op een overweldigende manier ingezet hebben voor de Lieropse motorclub.

 

Namens MAC Lierop,

BEDANKT...!!!

 

Hopende dat we al deze mensen nog een keer mogen begroeten op een wedstrijd in Lierop...!!!

Aan allen tot ziens.

 

Bron: KNMV / MAC Lierop

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: